Rør

 

Safe-Lock røret fra Eppendorf er populært og kendetegnes ved det lille hængsel, der sikrer at låget ikke springer op. Dette hindrer dog ikke en let og ergonomisk åbning og lukning af røret med én hånd. Safe-Lock rør fås i 0,5 / 1,5 / 2,0/ 5,0 ml og i forskellige farver og renheder. Rørene kan modstå op til 30.000 g afhængigt af størrelse og renhed.

 

 

3810X Micro Test Tubes fra Eppendorf på 1,5 ml har ikke hængsel på snuden af låget og er dermed endnu lettere at åbne og lukke end Safe-Lock røret.

 

Rørene kan modstå op til 30.000 g.

De findes i flere farver og to renheder.

 

 

 

 

 

 

 

DNA LoBind rør fra Eppendorf er fremstillet med det formål at sikre så godt som 100% recovery af RNA og DNA fra rørene. Der er ikke anvendt coating eller slip-agents i fremstillingen for at hindre nukleotiderne i at binde til plastikvæggen. Sammenlignet med konkurrerende produkter skiller disse DNA LoBind rør sig ud i spidsen af feltet med bedst recovery, hvilket sikrer dig sensitivitet og reproducerbarhed i dine forsøg.

 

Vi anbefaler disse rør til alle applikationer, hvor du forbereder eller opbevarer nukleotider, og hvor mængden er lille.

 

DNA LoBind rør er PCR clean og findes i 0,5 / 1,5 / 2,0 ml i pakninger af 250 rør. Rørene kan modstå op til 30.000 g.

 

 Protein LoBind rør fra Eppendorf sikrer et minimalt tab af protein (< 3 %), selv når der arbejdes med små mængder prøvemateriale. Rørene er ikke overfladebehandlet med eksempelvis silikone.

 

Vi anbefaler disse rør til alle applikationer, hvor du forbereder eller opbevarer proteiner. Protein LoBind Tubes er PCR clean og findes i 0,5 / 1,5 / 2,0 ml i pakninger af 100 rør. Rørene kan modstå op til 30.000 g.

 

 

 

 

 

Som alternativ findes rør fra Multi. Linket til højre viser en oversigt over udvalget.

Søg i webshop

Indtast katalognummer, produktnavn, leverandør
eller en kombination.


 
 

Leverandører

Se alle leverandører