Ledig stilling: Produktspecialist

02.01.2020 | Ledig stilling: Produktspecialist

Vi søger en Produktspecialist til Imaging-, detection- og liquid handling-produkter fra BioTek.

 

Fagligt udviklende og selvstændig stilling for en erfaren akademiker eller bioanalytiker med lyst til at kombinere faglighed med salg og kundesupport. Som produktspecialist vil du få ansvar for salg af højkvalitetsprodukter fra BioTek samt udføre kampagner i samspil med en dynamisk organisation.

 

Se stillingsopslaget her.

 

 

AH diagnostics A/S nomineret til to prestigefyldte priser

16.10.2019 | AH diagnostics A/S nomineret til to prestigefyldte priser


AH diagnostics A/S er blevet nomineret til to prestigefyldte priser - den ene en vækstskaberpris og den anden en pris der anerkender dygtige ejerledere i Danmark.
 
Virksomheden er nomineret til Årets Ejerleder og Entrepreneur of the Year, sidstnævnte endda for andet år i træk. De to priser afspejler gode resultater og hårdt arbejde for at skabe gode kundeoplevelser.
 
 
Stolthed over nomineringerne
AH diagnostics' to ejerledere er stolte af nomineringerne: "Man bliver stolt over at blive nomineret til en pris og sat i selskab med andre så velrenommerede virksomheder, men når man så er nomineret til to sådanne priser - så bliver man helt euforisk stolt!" siger CEO Niels Rüdiger.
 
COO Helle Sørensen stemmer i, og fremhæver, at nomineringerne er resultatet af godt samarbejde internt i virksomheden: "Priserne viser, at vi sammen med medarbejderne har formået at omsætte strategier til praksis og har skabt værdi hos kunderne, så de ser os som en troværdig samarbejdspartner."
 
Om priserne
Årets Ejerleder 2019 er en kåring af de dygtigste ejerledere i Danmark. Der er fokus på ejerledere, der går foran og er skabere af vækst. I udvælgelsen lægges der bl.a. vægt på, at ejerlederne skal have central indflydelse på den daglige drift. Prisen uddeles af PwC Danmark.
 

Entrepreneur of the Year er en pris 2019 er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, som hylder de bedste vækstskabere i Danmark og verden over. Konkurrencen lægger vægt på evnen til økonomisk udvikling, ledelse og diversitet. Prisen uddeles af EY.
 
 
AH diagnostics Knækker Cancer

16.09.2019 | AH diagnostics Knækker Cancer

AH diagnostics støtter Knæk Cancer 2019

 

Lørdag d. 26. oktober 2019 løber det store Knæk Cancer indsamlingsshow af stablen, og i den forbindelse har AH diagnostics valgt at donere 10.000 kr. til Danmarks største indsats mod kræft. Vi ved, at der stadig er brug for flere midler og ressourcer i kampen mod kræft, og som virksomhed inden for life science og diagnostik er det særdeles meningsfuldt for os at sætte fokus på at styrke kræftforskning og forebyggelse.

 

Vi ser frem til at styrke indsatsen mod kræft. Se med lørdag d. 26. oktober på TV2.


 

Joining forces to provide total solutions

12.07.2019 | Joining forces to provide total solutions

  

Collaboration between Agilent Dako and AH diagnostics
 
We have joined forces with Agilent Dako to provide a total solution within flow cytometry. As a customer, you now have access to the ACEA flow cytometry portfolio combined with CE/IVD-marked CD-markers from Agilent Dako.
 
 
 
How to order:
Quotes and requests from your local AH diagnostics specialist. Orders should be placed with Agilent Dako.
 
Contact your local specialist to learn more. You can always contact us at ahdiagnostics@ahdiagnostics.dk.

 

1 2  >>

Søg i webshop

Indtast katalognummer, produktnavn, leverandør
eller en kombination.


 
 

Leverandører

Se alle leverandører