AH diagnostics A/S nominated for two prestigious awards

News in Danish: AH diagnostics A/S er blevet nomineret til to prestigefyldte priser - den ene en vækstskaberpris og den anden en pris der anerkender dygtige ejerledere i Danmark.
Written on 16.10.2019, 09:00
AH diagnostics A/S nominated for two prestigious awards

Virksomheden er nomineret til Årets Ejerleder og Entrepreneur of the Year, sidstnævnte endda for andet år i træk. De to priser afspejler gode resultater og hårdt arbejde for at skabe gode kundeoplevelser.

Stolthed over nomineringerne
AH diagnostics' to ejerledere er stolte af nomineringerne: "Man bliver stolt over at blive nomineret til en pris og sat i selskab med andre så velrenommerede virksomheder, men når man så er nomineret til to sådanne priser - så bliver man helt euforisk stolt!" siger CEO Niels Rüdiger.
 
COO Helle Sørensen stemmer i, og fremhæver, at nomineringerne er resultatet af godt samarbejde internt i virksomheden: "Priserne viser, at vi sammen med medarbejderne har formået at omsætte strategier til praksis og har skabt værdi hos kunderne, så de ser os som en troværdig samarbejdspartner."
 
Om priserne
Årets Ejerleder 2019 er en kåring af de dygtigste ejerledere i Danmark. Der er fokus på ejerledere, der går foran og er skabere af vækst. I udvælgelsen lægges der bl.a. vægt på, at ejerlederne skal have central indflydelse på den daglige drift. Prisen uddeles af PwC Danmark.
 
Entrepreneur of the Year er en pris 2019 er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, som hylder de bedste vækstskabere i Danmark og verden over. Konkurrencen lægger vægt på evnen til økonomisk udvikling, ledelse og diversitet. Prisen uddeles af EY.